Galerija | Saznali smo gdje se u Rijeci nalazi najbolja ponuda dioptrijskih i sunčanih naočala!

U srpnju prošle godine, Rijeka je dobila još jedno mjesto za sve ljubitelje dobrog stila i kvalitete – četvrtu poslovnicu Ghetaldusa Rijeka na adresi Adamićeva 1. I to samo nekoliko sekundi udaljena od optike Ghetaldus Rijeka na Korzu. Ako ste i došli tu, promijenite smjer i krenite pravac u Adamićevu – jer nećete gubiti vrijeme čekajući da dođete na red i nećete dobiti popust koji se smiješi u optici u Adamićevoj.

Ghetaldus Rijeka već je poznat po svojim poslovnicama diljem Kvarnera – u Opatiji, Crikvenici, Krku i Malom Lošinju. No, posljednja otvorena poslovnica u Adamićevoj 1 izdvaja se po svojoj unikatnosti i nosi pečat prepoznatljivog dizajna i vrhunske ponude, pružajući jedinstveno iskustvo kupovine naočala. Ova butique optika oduševljava svojim elegantnim interijerom, uređenim u kućnim bojama, stvarajući ugodan ambijent koji poziva na istraživanje najnovijih trendova u svijetu naočala. Jedna od posebnosti ove poslovnice je široka ponuda dječjih naočala, dioptrijskih okvira, leća i sunčanih naočala. Tu se ističu i modeli visoke kvalitete i dizajna manje poznatih brendova poput Revo, Liu Jo i Kaleos, kao i onih popularnih poput Max Mare, koji konkuriraju i najpoznatijim brendovima naočala.

No, da nešto kažemo i o samoj lokaciji. Adamićeva ulica u Rijeci već je dugo srce grada, mjesto gdje se kriju priče, susreti i nezaboravni trenuci. No, ove godine, ta ulica doživljava promjene. Unatoč grubim i opsežnim građevinskim radovima koji su započeli u ovoj ulici u veljači 2024. godine zbog projekta aglomeracije Rijeka, poslovnica Ghetaldus Rijeka u Adamićevoj ostaje pouzdana lokacija za sve ljubitelje kvalitetnih naočala. Iako promet u ovoj ulici teče sporijim ritmom te ima manje šetača, jedna od privilegija kupnje u Ghetaldusu Rijeka u Adamićevoj 1 je činjenica da kupci ne gube vrijeme u gužvi. Svaki posjet postaje intimno iskustvo, gdje se posvećuje pažnja svakom detalju. Stručno i profesionalno osoblje Ghetaldusa Rijeka stoji na raspolaganju za svaku potrebu i želju kupca, kako bi se osiguralo da svatko pronađe savršeni par naočala. I to samo nekoliko sekundi udaljeno od optike na riječkom Korzu.

I dok se grad oko nas mijenja, Ghetaldus Rijeka u Adamićevoj 1 poziva vas da se dođete, istražite i pronađite svoj savršeni par naočala. Upravo uoči ljetnih mjeseci, Ghetaldus Rijeka nudi posebne pogodnosti svojim kupcima, ali samo u poslovnici u Adamićevoj. Tijekom travnja, posjetitelje optike u Adamićevoj očekuju posebni popusti od 20% na sve dioptrijske okvire uz kupnju Essilor ili Visia dioptrijskih leća. To je izvrsna prilika za sve one koji žele osvježiti svoj stil ili pripremiti se za ljetne avanture s novim parom naočala.

I da, dok hodate Adamićevom ulicom, možda će biti radova, možda će biti buke, ali usporite svoj korak i zaustavite se u Ghetaldusu Rijeka jer, u konačnici, u svijetu koji se neprestano mijenja, ljepota i kvaliteta uvijek su prisutne ako znate gdje je tražiti. Stoga, ove godine odaberite najbolje za svoje oči i navratite do optike Ghetaldusa Rijeka u Adamićevoj ulici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari