ŠPRAJC U STUDIJU ULOVIO PSYDUCKA! Voditelj u emisiji ugostio najboljeg hrvatskog Pokemon trenera

Upoznajte Lovru Stefanovića, trener Pokemona i prvog Hrvata koji je dosegao 27. nivo!

Pokemon groznica i dalje trese desetke milijuna igrača diljem globusa isto kao što izaziva zgražanje svih onih koji ne igraju, nego se čude masovnoj histeriji koja je zalijepila tinejdžere za zaslone svojih mobitela, ali ne samo tinejdžere.

Tako je recimo jedno predgrađe Sydneya na glasu kao meka za Pokemone sinoć bilo pod pravom navalom igrača koji su krenuli u lov na Porygona, iznimno rijetkog Pokemona. Povorke ljudi marširale su ulicama i glavnim prometnicama izazivajući gnjev vozača. Gradsko vijeće nakon toga je službeno zatražilo od autora igrice da uklone Pokemone iz tog područja kako bi se izbjegle ovakve gužve.

I Hrvatska je dobila najjačeg Pokemon trenera, tj. najaktivnijeg igrača koji je došao do 27. nivoa u igri, točnije dosad je uhvatio 2860 Pokemona, dakle hvata po 170 Pokemona dnevno! E sad, nije to neki besposleni tinejdžer na školskim praznicima nego Lovro Stefanović, 26-godišnjak, inače zaposlen kao kuhar u jednom catteringu kojeg smo ugostili u RTL Direktu.
Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari