GDJE JE IRIS?

U Irskoj je nestala Hrvatica Iris Hrvoj; Prije odlaska iz zemlje otvorila svoj plesni studio

Foto: RTL/ Missing Persons Helpline Ireland

U Irskoj je nestala mlada 33-godišnja Hrvatica te Iris Hrvoj iz Droghede

Kako javlja irska.ie, ona je nestala u ranim jutarnjim satima 8. veljače, te također mole za pomoć ako netko ima informacije o njoj.

Iz policije navode kako Iris Hrvoj djevojka vitke građe, ima kratku plavu kosu i plave oči. Visoka je otprilike 167 centimetara, a trenutno ne znaju što je na sebi imala odjeveno u trenutku nestanka, prenose RTL Vijesti. 

Prije odlaska iz Hrvatske, Hrvoj je cijeli je život provela na plesnom podiju i u dvorani te upravo zbog tog punila je medijske stupce. U studenom 2017. pokrenula je posao, vlastiti plesni studio eMotion uz potporu HZZ-a od 35.000 kuna.

”Presretna sam što sam konačno otvorila svoj plesni studio. To mi je oduvijek bila želja i mogu reći da zaista živim svoje snove”, kazala je Hrvoj tada za 24sata.

VIDEO DANA:

”Ja sam doista krenula, kako bi se reklo, iz ničega, od nule. Partner i ja prodali smo sve što smo imali kako bih ja ovo pokrenula. Potpora za samozapošljavanje zaista mi je dobro došla i mnogo pomogla u samom početku. Radim, zapravo živim posao koji zaista volim, koji me ispunjava i vjerujem u uspjeh”, kazala je.

Što se dogodilo u životu Iris još je pod velikim upitnikom. Nakon što je otišla u Dublin gubi joj se svaki trag. Facebook stranice plesnog studija više nema.

Ako imate bilo kakvu informaciju o tome gdje se Iris nalazi kontaktirajte Gardaí postaju u Droghedi na 041 987 4200.

Više detalja o nestanku Iris objavili su u Irskoj na OVOJ poveznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari