(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SULUDI POTHVAT! Skočio sa Šibenskog mosta: ‘Ako poginem, reci da sam bio dobar’

Sa Šibenskog mosta je skočio muškarac (33) koji je pronađen pri svijesti i hitno prevezen u bolnicu

Muškarac (33) u srijedu ujutro skočio je sa Šibenskog mosta. Zasad nije poznato zašto se odlučio na ovaj suludi potez, ali preživio je.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor kazala je da je u srijedu u 9,14 sati policija zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije.

Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibensko-kninske županije. Utvrđeno je da je teško ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti.

Policiji su o događaju dojavili očevici, a sve ostale okolnosti još uvijek se utvrđuju.

Kako su ispričali svjedoci događaja za ŠibenikIN, njegov prijatelj sve je snimao mobitelom, a danas se ta snimka pojavila na društvenim mrežama. Sudeći prema snimci, 33-godišnjak izgleda dezorijentirano i čini se da je pod utjecajem alkohola ili opijata. On je prijatelju uoči skoka rekao: ”Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar”.

”Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio”, ispričali su očevici.

Visina Šibenskog mosta od razine mora je 40 metara, dvostruko više od onoga u Mostaru i skakanje s njega je zabranjeno.
Vijesti.hr

Pogledajte VIDEO: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari