VELIKI PROJEKT: Jadrolinija obnavlja flotu s ciljem povećanja kapaciteta i kvalitete prijevoza

Foto: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Predsjednik Interferry konferencije je podsjetio kako je Jadrolinija u svijetu u top pet prema ukupnom prijevozu putnika

Predsjednik Uprave Jadrolinije najavio je kako će kompanija u sljedeće četiri godine obnoviti jedan dio flote te najstarije brodove zamijeniti modernim i brzim brodovima koji će povećati kapacitet i kvalitetu prijevoza, piše Poslovni.hr.

Ova vijest objavljena je na 42. Interferry konferenciji, najpoznatijoj konferenciji svjetske trajektne industrije, koja se održava u podstrani kod Splita.

Predsjednik Interferry konferencije, bivši predsjednik Uprave Jadrolinije, Alan Klanac istaknuo je kako je Interferry najvažnija pomorska organizacija za putničko brodarstvo, a neke od tema konferencije su sigurnost, utjecaj na okoliš, tehnologije, ali i komercijalne aktivnosti, približavanje putnicima te digitalizacija.

Klanac je podsjetio kako je Jadrolinija u svijetu u top pet prema ukupnom prijevozu putnika, poručujući kako je to naslijeđe koje trebamo čuvati i braniti za dalje.

“Brojke ove godine rastu skoro deset posto i mislim da će tako biti i dalje. Vrlo skoro će se dogoditi još neke promjene. Očekujem obnovu flote i povećanje kapaciteta i brzine plovidbe, pogotovo ako cijene goriva ostanu na ovim razinama”, dodao je Klanac, piše Poslovni.hr.

Vijesti.hr

 

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views