CRIKVENIČKI KARNEVAL: Najsimpatičniji maleni „minioni“, „kauboji“, „drveće i cvijeće“…

Prekrasno, sunčano vrijeme dočekalo je maškare u nedjelju u središtu Crikvenice! Najviše pažnje u povorci koja je brojila dvije i pol tisuće maski privukli su najmlađi koji su iz svijeta mašte pred publiku doveli brojne likove…

U ovogodišnjoj karnevalskoj povorci središtem Crikvenice sudjelovalo je oko 2500 maškaranih sudionika, što je Crikvenicu i zaleže pretvorilo u šareni vrtuljak najmaštovitijih boja i likova! Maškarano slavlje trajalo je preko četiri sata, a sve je na zadovoljstvo organizatora – TZ Grada Crikvenice uz pomoć Matice umirovljenika PGŽ-a, Grada i pripadajućih službi – proteklo besprijekorno, na zadovoljstvo Crikveničana i njihovih gostiju.

Sudjelovale su male maškarane grupe s područja Crikvenice, Kraljevice, Bakra, Bribira, Hreljina, Triblja i Škrljeva predvođene princezom Stelom Jurinčić, a maškarana dječica izazazvala su oduševljenje svuda kuda su prošli!

Sve se odvijalo pod budnim ali veselim maškarnim očima meštrice Crikveničkog karnevala Neli Barac, crikveničkog gradonačelnika Damira Rukavine i direktorice TZ-a Crikvenica Marijane Biondić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja