KOLINDA SASVIM OTVORENO: ‘Volim narodnjake i pivo, a ujutro često nemam što odjenuti’

Izmještanje predsjedničina Ureda u Karlovac završilo je velikim osobnim priznanjima Kolinde Grabar-Kitarović u programu Radio Mrežnice

Predsjednica kaže da voli poslušati narodnjake i kao većina žena ujutro kad otvori ormar pomisli – nemam što odjenuti, otkrila je to u programu Radio Mrežnice.

“Ujutro ‘nafljaskam’ malo tekućeg pudera, malo šminke i onda tako držimo kroz cijeli dan. Stavim i kremu sa zaštitnim faktorom, protiv sunca. Jako se čuvam sunca. Lice pogotovo. Znam otići na solarij čisto da malo bojicu dobijem preko ljeta. A ujutro još otvorim ormar i kažem: nemam ništa za obući”, kroz smijeh će predsjednica.

U nešto više od tri godine mandata predsjednicu se često moglo vidjeti u neformalnim situacijama, ali o sebi osobno nikad nije razgovarala za medije. Sve do danas. Iako se često može pomisliti kako iza osobe na takvoj funkciji stoji četa stilista i šminkera – istina je, otkrila je predsjednica, posve drukčija.

Njezin suprug, djeluje kao velika dobričina koju njihova djeca vrte oko malog prsta. No, čini se, izgled vara. On je taj autoritet u kući pa se ostatak obitelji Kitarović najbolje opusti kad on nije kući.

“To opuštanje je posebno kad sam sama s djecom doma. Kad nam tata ode, tata koji je malo stroži, onda mi napravimo kokice. Onda cijela kuća miriši po kokicama, legnemo na kauč i gledamo neki film zajedno. To mi je najdraže od svega”, ispričala je Grabar-Kitarović.

Kad nam je Grdović pričao da je alergičan na bevandu mislili smo da izmišlja i da takva alergija ne postoji. Ali i predsjednica ima taj problem. “Na crno vino sam, nažalost, intolerantna, na te histamine”, otkrila je.

Srećom, ona vino izbjegava pa nema problema kakve ima naš poznati pjevač. “Nemam ništa protiv toga, ali evo na žalost nije to opcija.”

U posebnim prilikama radije popije pivo. A nije joj strano ni zapjevati narodnjake.

“Zabavnjaci ili narodnjaci?” – “Uf, ovisi o prilici. Uglavnom zabavnjaci, ali narodnjaci kad je fešta”, otkrila je predsjednica.

Ružica Đukić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari