KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA Modni styling: ako nešto izgleda kao patka i glasa se kao patka, onda je vjerojatno riječ o patki

Skejo je bio ratni zapovjednik 9. bojne HOS-a pa pogledajmo kakav su modni izričaj gospodin Skejo i pripadnici HOS-a njegovali 10.travnja 1995, na smotri 9. bojne u Splitu

Od svih lica koja su danas komentirala skidanje ploče u Jasenovcu svakako se izdvaja Marko Skejo, čije lice zvuči poznato.

Njegov styling je danas izazvao pozornost na društvenim mrežama i van granica Hrvatske, ali lako za to, uostalom možda nije do čovjeka nego njegovog frizera.

Skejo je bio ratni zapovjednik 9. bojne HOS-a pa smo vam u prilogu odlučili pokazati kakav su modni izričaj gospodin Skejo i pripadnici HOS-a njegovali 10. travnja 1995., na smotri 9. bojne u Splitu.

Dakle, za one koji nisu prošli dalje od 4. razreda osnovne škole, postojale su ustaške uniforme, ljudi u njima klicali su ustaškom poglavniku Anti Paveliću, a Crna legija na koju se u govoru poziva gospodin Skejo bila je zloglasna ustaška postrojba uglavnom poznata po ratnim zločinima nad civilima.

Ustaše su inače bili bratska vojska fašističke Italije i bratska vojska nacističke Njemačke, a nije im bilo strano ni bratimljenje sa braćom četnicima.

Sam Ante Pavelić kojemu se ovje klicalo, osim što je izdao i prodao pola Hrvatske Italiji, bio je tetkica koja je na kraju izdala i same ustaše i pobjegla čim je zagustilo.

Sve to naravno i dalje ne znači da je gospodin Skejo ustaša, a još manje znači da su to bili mladići koje je postrojio.

Ali s druge strane Englezi imaju poslovicu koja kaže: ako nešto izgleda kao patka, hoda kao patka i glasa se kao patka, onda je vjerojatno riječ o patki.

Pa eto u tom smislu nije onda loše malo pripaziti na svoj izgled, s par modnih savjeta cijela se ova gužva mogla izbjeći, osim naravno ako netko gužvu nije priželjkivao.
Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari