MOŽE I DRUGAČIJE: Riječanin Andrej Poropat personaliziranom kampanjom osvaja simpatije birača!

Foto: screenshot (Facebook video)

Na riječkom Korzu snimljen je i simpatični promidžbeni video koji je na Poropatovoj Facebook stranici pogledan čak 35 tisuća puta, što je impozantan broj i za neke rock-zvijezde!

U šumi unificiranih predizbornih poruka velikih i manjih stranaka gdje se uoči prijevremenih parlamentarnih izbora biračima nude uglavnom jedna te ista obećanja te najvećim dijelom općenit pristup temama od najveće važnosti za boljitak građana i Hrvatske, kampanja riječkog političara Andreja Poropata – koji se kao HNS-ov kandidat u VIII izbornoj jedinici natječe za ulazak u Hrvatski sabor – odskače svježim pristupom i nekim novim idejama odnosno kanalima komunikacije s građanima.

Prije svega, pod sloganom „Za našu Rijeku – zaokruži Andreja“ Poropat je sav promidžbeni materijal stavio ne toliko u svoju funkciju, koliko u funkciju građana – naime, na lecima i svim drugim promidžbenim materijalima Poropat je objavio i broj svog telefona kako bi ga svi zainteresirani građani mogli kontaktirati i direktno tražiti odgovore na sva pitanja koja ih muče, a tiču se napretka Rijeka i načina na koje Poropat misli ostvariti promjene!

Gotovo da nismo povjerovali kada smo vidjeli, pa smo – provjerili. Nazvali smo saborskog kandidata HNS-a u VIII izbornoj jedinici Andreja Poropata kako bismo ga upitali kako bi on kao riječki zastupnik tražio rješenja za neke riječke specifične probleme. Iako nam se nije javio na poziv otprve, Poropat je kroz samo nekoliko minuta nazvao redakciju spreman na predizborno propitkivanje.

Tijekom svoje kampanje Poropat i njegov najuži tim stranačkih suradnika koncentrirali su se na to da u javnost plasiraju jasne, nedvosmilene poruke i da građanima ponude odgovore na svakodnevna pitanja koja ih tište. U vlastitoj, skromnoj produkciji uglavnom na riječkom Korzu snimljen je i simpatični promidžbeni video koji je u nepunih tjedan dana na Poropatovoj Facebook stranici pogledan čak 35 tisuća puta, što je impozantan broj i za neke rock-zvijezde!

andrej poropat kreda
Foto: screenshot (Facebook video)

Mnogi građani ali i neki pratitelji političkih zbivanja na lokalnoj i nacionalnoj sceni potvrdili su nam da Poropatova nenametljiva a opet zamjetna i simpatična kampanja postiže svoj cilj prije svega zbog jasno izražene poruke kako će se upravo HNS-ov kandidat žustro i konkretno zalagati za svoj kraj i grad Rijeku.

A to je prepoznato i od mnogih nestranačkih ljudi, pa je tako ugledni riječki i hrvatski slikar, grafičar, ilustrator… i svestrani umjetnik Vojo Radoičić svojim umjetničkim prilogom podržao kandidaturu Andreja Poropata.

andrej poropat3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari