Objavljena simulacija posljednje plovidbe Bourbon Rhodea na kojem je bio Miškić

Kapetan Dino Miškić i šest članova posade još nisu pronađeni

Kapetan Bourbon Rhodea, Dino Miškić, koji je s još šest članova posade nestao u havariji na Atlantiku 26. rujna kada se našao na putu uraganu Lorenzo još uvijek nije pronađen.

Međunarodni pomorski sindikati objavili su apel da se nastavi s aktivnom potragom, a jedan Filipinac iskoristio je softver za simulaciju kako bi iz dostupnih podataka prikazao posljednju plovidbu Bourbon Rhodea.

„Koristim ‘Ship Simulator Extremes’ za simulaciju posljednje poznate plovidbe Bourbon Rhodea prema prikupljenim informacijama“, napisao je filipinski pomorac ispod objave.

Podsjetimo, na brodu Bourbon Rhode je bilo 14 članova posade, a tijekom potrage spašena su trojica mornara dok su pronađena tijela četvorice.

Obitelj i prijatelji Dina Miškića pokrenuli su i javnu kampanju za prikupljanje sredstava kako bi mogli platiti potragu dodatnim avionima i brodovima, međutim, umjesto 300 tisuća eura skupili su 90 tisuća te odustali od tog plana s obzirom da je riječ o velikom području.

Preživjele traže brodovi koji plove tim vodama, a pregledavaju se svakodnevno i satelitske snimke na kojima bi mogla biti uočena splav.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot You Tube

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views