U SPLITU

Porodio suprugu u autu na cesti: ‘Ona je veći heroj od mene. Hvatali smo dijete dok sam parkirao’

Foto: Unsplash

Pukao joj je vodenjak prije semafora za Stobreč, opisao je otac

Jelena Vuković je sinoć rodila malog Niku i to ispod nadvožnjaka na ulazu u Split. Rodila je u automobilu na suvozačevom mjestu. Otac Gordan Vuković za Dalmatinski portal ispričao je kako su izgledali ti dramatični trenuci.

”Pukao joj je vodenjak prije semafora za Stobreč, vidio sam da je ispod nje sve mokro. Nisam vjerovao da će se to desiti, ali kada mi je rekla ‘Izlazi mali već vanka’, stavio sam joj ruku između nogu i rekao ‘Nije još, neće još’. Kada sam to rekao, nakon tri sekunde mali već izlazi vanka! Vidim, događa se…”, ispričao je sretni otac za Dalmatinski portal.

”Ona je veći heroj od mene. Hvatala je svoje dijete sa svoje dvije ruke i stavlja ga na prsa. Ja sam se parkirao kada je dijete izlazilo vanka, ona ga hvata, ja ga hvatam desnom rukom, a u lijevoj mi je volan. Upalio sam klimu i pokrio ga svojom jaknom jer smo mu morali zadržati toplinu, ja sam fizioterapeut pa sam znao te neke stvari”, dodao je Gordan Vuković.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views