'KAŽE DA JE PONOSAN NA TO'

Vidović Krišto prijavila Šeksa DORH-u: Tvrdi da joj se u restoranu unio u lice i rekao da je ‘on mnoge osobno ušutkao i ubio’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

U kaznenoj prijavi koju je objavila na Facebooku navodi da joj je Šeks prišao u zagrebačkom restoranu Purger u srijedu u poslijepodnevnim satima gdje joj se unio u lice i nije prestao s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto podnosi Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv Vladimira Šeksa, pročelnika Savjetodavnog vijeća HDZ-a i bivšeg predsjednika Sabora. Vidović Krišto tvrdi da ju je Šeks vrijeđao i prijetio joj.

U kaznenoj prijavi koju je objavila na Facebooku navodi da joj je Šeks prišao u zagrebačkom restoranu Purger u srijedu u poslijepodnevnim satima gdje joj se unio u lice i nije prestao s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

“Uz osobne uvrede rekao mi je da je on ‘mnoge osobno ušutkao i ubio’. Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je da je ‘ponosan na njih’. Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana. Osobno nemam nikakvog straha, ali vas upozoravam da ste dužni postupiti protiv nasilja i prijetnji vladajućih moćnika, jer Vladimir Šeks je savjetnik predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića, dakle osoba u najužem krugu političke moći te se njegove prijetnje moraju ozbiljno uzimati u obzir”, stoji u prijavi.

“Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti”, napisala je predsjednica OIP-a u kaznenoj prijavi DORH-u, tvrdeći, znači, da je opisanom incidentu nazočio i HDZ-ov zastupnik Šarić, pomoćnik glavnog tajnika stranke”, napisala je Vidović Krišto u kaznenoj prijavi, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari