ŠTO NAS TEK ČEKA NA LJETO?

Žena nije mogla doći k sebi nakon što je dobila račun za kavu, a posebno joj smeta jedan detalj

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Veliku kavu s mlijekom platila je 3,20 eura, odnosno 24,11 kuna, a uz objavu računa napisala je ‘Ne budite kao ja’

Kava je u Hrvatskoj postala luksuz, a jedna se Splićanka nedavno u Facebook grupi Mame Splitsko-dalmatinske županije požalila na cijenu kave koju je popila u centru grada na Pjaci, prenosi Slobodna Dalmacija.

Veliku kavu s mlijekom platila je 3,20 eura, odnosno 24,11 kuna, a uz objavu računa napisala je ‘Ne budite kao ja’.

Ispod računa zaredali su se razni komentari. I dok se jedni slažu s njom, drugi opravdavaju situaciju.

“Meni nije jasno… Pjaca… Riva… Ne znam čemu se čudite…Za nas je to previše, ali doći će sad turisti“, jedan je od komentara.

“Bit će to i gore, Grad digao cijenu komunalija, a smanjili kapacitete i broj stolova. Tko preživi od ugostitelja, pričat će“, drugi je komentar.

‘Svaki kafić ima cjenik’

Na računu je bilo istaknuto da u cijenu nije uračunata napojnica, a ljutita Splićanka je kratko i jasno poručila: ‘Nećeš je ni dobiti‘.

Neki su komentirali i to. “Meni su ovakve poruke gadljive na računima i ako isto piše iz inata neću ostavit ni lipu. Napojnica je dobra volja, poklon za ekstra uslužnost i kvalitetu konobara, a ne prošenje ‘daj babi kunu‘. Na kavu od eura ostavit ću i pola cijene za uslugu, ali na ovoliko ne, jer je napojnica itekako uključena“, jedan je od komentara.

“Svaki kafić ima cjenik, prema tome sami ste krivi, ne opravdavam cijenu, ali to su činjenice, svatko ide tamo gdje mu je ok i za što ima novca, vi ih očito imate pa ne shvaćam čemu kukanje, možda sam okrutna, ali tako je“, zaključila je jedna gospođa, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari