Znate li koliko vikenda i praznika u sljedećim mjesecima možemo spojiti i dobiti slobodne dane? Evo odgovora

Photo: Ilustracija (Borna Filic/PIXSELL)

Samo u sljedećem mjesecu, lipnju, čekaju nas tri neradna dana

Samo u sljedećem mjesecu, lipnju, čekaju nas tri neradna dana. Tijelovo, Dan anitifašističke borbe i Dan državnosti. Tijelovo kao i uvijek pada na četvrtak, ove godine to je 20. lipnja.

Sada već sigurno mnogi razmišljaju o produženom vikendu. No, to nije sve. Dan antifašističke borbe je u subotu, 22. lipnja, a Dan državnosti pada na utorak 25.

Pravi majstori spajanja produženih odmora već zadovoljno trljaju ruke jer, oni najuspješniji mogli bi spojiti sve od četvrtka do utorka i tako “ukrasti” šest neradnih dana. Ovakva prilika pruža se jednom u godini.

A sljedeća prilika za produljeni vikend čeka nas već u kolovozu. U ponedjeljak 5. kolovoza obilježava se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja.

Tjedan nakon toga, u četvrtak 15. kolovoza je blagdan Velike Gospe. Ako uspijete spojiti Veliku Gospu s vikendom, možete dobiti mali godišnji odmor od četiri slobodna dana.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari