LUĐAČKI POHOD DROGIRANOG VOZAČA: Pokušao pregaziti dvojicu policajaca, uhićen nakon filmske potjere

Vozač je zaustavio automobil, a kada mu je policajac u službenoj odori počeo prilaziti, naglo je dao gas i zaletio se u njega odbacivši ga na tlo. Potom je bočnim dijelom auta u nogu udario i u drugog policajca

Prilikom nadzora prometa 27-godišnji vozač pod utjecajem droge u petak navečer oborio je dvojicu policajaca koji su ga zaustavili, udario u policijski automobil, pobjegao počinivši niz prometnih prekršaja, a nakon potjere policija ga je privela i protiv njega podnijela kaznene prijave zbog prisile prema službenoj osobi te obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Kako je izvijestila policija u ponedjeljak, incident se dogodio kada je policija na raskrižju ulica đakovačkog naselja Sjever zaustavila automobil, kojim je upravljao 27-godišnjak.

Vozač je zaustavio automobil, a kada mu je policajac u službenoj odori počeo prilaziti, naglo je dao gas i zaletio se u njega odbacivši ga na tlo. Potom je bočnim dijelom auta u nogu udario i u drugog policajca.

Policajci su ostali ležati na kolniku, a bjegunac je prednjim dijelom automobila udario i u policijsko vozilo, koje je bilo parkirano ispred njega te potom pobjegao.

Policijskim službenicima pružena je liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozlijede.

Prilikom bijega, vozač je počinio niz prometnih prekršaja, upravljajući automobilom kroz raskrižja za vrijeme upaljenog crvenog svjetla na semaforima, vozeći suprotnim smjerom jednosmjernim ulicama, čime je ugrozio druge sudionike u prometu.

Nedugo nakon bijega, druge policijske patrole krenule su u potjeru te ga ubrzo sustigli i uhitili. Utvrđeno je kako je bio pod utjecajem droga.

Cijelo vrijeme s njim se u automobilu bio i 28-godišnjak koji je, kao suvozač, također kazneno prijavljen i pritvoren.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari