ZA VELIKE I MALE

“Haloween party” u Veprincu: Pridružite se ‘strašnoj’ kulinarskoj radionici koja će oduševiti vaše mališane!

„Strašna vijest“! … za djecu i roditelje posebno one koji se vole maskirati, smijati i družiti uz interaktivne programe.

Ovog četvrtka (31.10.), od 17 do 19 sati, održati će se mala kuharska radionica finih zalogaja za „Halloween party“ u Društvenom domu Veprinac.

Na radionici će se s kuharskim izazovima pozabaviti timovi djece i odraslih. Svako prijavljeno dijete, kao i braća i sestre, mogu sa sobom povesti roditelje ili pak djedove i bake kako bi se okušali u pripremi menija za neobični Halloween party. Mališani će pripremati predjelo strašne vještice, glavno jelo šašavog vampira kao i slatki fini desert. Osim toga pozivaju se mali i veliki kuhari-čarobnjaci da se maskiraju kako bi atmosfera bila još zanimljivija.

Mole se roditelji da se prijave kao obiteljski tim, dakle djeca od 6 do 14 godina  s mamom, tatom, bakom ili djedom. Zbog ograničenog broja polaznika po radionici mole se zainteresirani za prijavu  na mail: kreativna.industrija.hr@gmail.com, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 0912406169.

Pokrovitelj radionice je Grad Opatija, a radionicu provode Festival Opatija i Kreativna industrija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari