BROJKE RASTU U PGŽ nakon dugo vremena više od 100 novooboljelih od korone!

BROJKE RASTU U PGŽ nakon dugo vremena više od 100 novooboljelih od korone!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U Primorsko-goranskoj županiji 110 je novooboljelih osoba, 56 ih je ozdravilo, dok broj aktivnih slučajeva iznosi 631.

Njih 64 su iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 16 s područja Liburnije, 16 s Krka, 11 s područja Crikveničko-vinodolske rivijere, dvoje s Lošinja i jedan s otoka Cresa. Radnoj populaciji pripada 65 novooboljelih osoba, 44 mlađim kategorijama stanovništva, a 13 su osobe starije od 65 godina.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 1374 uzoraka briseva, što znači kako udio pozitivnih unutar broja testiranih iznosi 8.1%. Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 30. U KBC-u Rijeka su na respiratoru u jedinici intezivne skrbi četiri osobe.

UPRAVO SE ČITA

Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo preminulih osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je zbog znatnijeg povećanja broja aktivnih slučajeva i stagnacije broja hospitaliziranih u PGŽ-u padu i iznosi 4.75%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari