POPRIŠTE NAPADA

Galerija | Na Platku se i danas vide tragovi krvi u snijegu gdje se dogodio napad MMA boraca na HGSS-ovce

Napali su ih MMA borci koji su na skijalištu driftali u BMW-u. Dobrom dijelu javnosti nije jasno kako su trojica mladih izgrednika na slobodi, za sada samo s prijavom za narušavanje javnog reda i mira

Protekla su tri dana od teškog incidenta na Platku kada su trojica mladića pretukla dvojicu muškaraca i jednu djevojku a u snijegu na mjestu događaja još su primjetni tragovi krvi. I to govori o intenzitetu i pogubnosti udaraca istreniranih sportaša koje su zadali pripadnicima HGSS-a i jednoj ženskoj osobi koja je pokušala smiriti situaciju.

Tučnjava je na popularnom skijalištu trajala dvadeset minuta. HGSS-ovac kojeg su brutalno pretukli i udarali nogom u glavu dok je bio na podu ima potres mozga i ozljedu kralježnice. Poznato je i tko su napadači.

Nakon mučnog incidenta u nedjelju navečer na Platku oglasili su se iz Hrvatske gorske službe spašavanja, odaslali su priopćenje za medije. Također, jedan napadač s Platka izbačen je iz riječkog borilačkog kluba.

Dobrom dijelu javnosti nije jasno kako su trojica mladih izgrednika na slobodi, za sada samo s prijavom za narušavanje javnog reda i mira.

“Kriminalističko istraživanje se nastavlja provedbom svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdile relevantne činjenice ovog događaja i po okončanju će biti podnesene odgovarajuće prijave protiv počinitelja.”, zaključili su iz policije.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari