Na Srdočima i u Kastvu izgorjeli kontejneri, vatra zahvatila i parkirano vozilo

Foto: Ilustracija

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježeni su požari dva plastična kontejnera na području Kastva te tri plastična kontejnera na području Srdoča u Rijeci.

Požar kontejnera na Srdočima zahvatio je i VW caddy, parkirano u neposrednoj blizini. Vatra je oštetila plastiku, pokazivače smjera i svjetla na vozilu. Djelomično je oštećen i metalni kontejner za prikupljanje odjeće i odjeća.

Plastični kontejner na Kastvu i na Srdočima izgorjeli su u potpunosti.

Požare su ugasili vatrogasci JVP Rijeka. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Materijalna šteta je oko 7.600 kuna, a oštećeni su tvrtka iz Rijeke u čijem su vlasništvu kontejneri, dok je oštećeno vozilo u vlasništvu zagrebačke leasing kuće. Šteta će biti utvrđena naknadno.

Policija moli građane da u plastične kontejnere ne odlažu pepeo, žar, zapaljive tekućine, neugašene opuške ili druge stvari koje mogu izazvati požar.

Sve zapaljive materijale potrebno je prethodno ugasiti i provjeriti imali li ostataka koji bi mogli izazvati požar te ih, ukoliko postoji mogućnost, odlagati na za to predviđenim mjestima ili na mjestima gdje neće izazvati požar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari