U KRATKOM VREMENU

Policija je danas zaprimila dojavu o navodno postavljenim bombama na sudu u Rijeci i Crikvenici

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave, stoji u izviješću policije.

Danas, 5. prosinca Policijska uprava primorsko-goranska u kratkom je vremenu zaprimila nekoliko anonimnih dojavama o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela.

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Obavljenim pregledima objekata pravosudnih tijela na lokacijama u Rijeci te suda u Crikvenici nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi.

Građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje te ih pozivamo da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.

Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama zaprimljene su i na području drugih policijskih uprava, a više informacija može se pronaći ovdje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views