ZABAVA ZAGARANTIRANA

Galerija | Popularni riječki restoran Antack u petak slavi prvi rođendan, pripremili i niz iznenađenja za goste!

Nezaobilazno gastro mjesto u Rijeci je definitivno Restoraunt Antack. Lijepo uređen restoran s bogatom ponudom i uslužnim osobljem u trenu budi sva vaša čula i mami vas da uživate u svakom zalogaju i svakoj minuti provedenoj u ugodnom ambijentu popularnog restorana!

U svojoj ponudi nudi ukusna jela a jelovnik se prilagođava godišnjem dobu.

Antackov menu je prepoznatljiv po mediteranskoj kuhinji. Za svoja jela pomno biraju najkvalitetnije namirnice od lokalnih OPG-ovaca, nonica i nonića te s riječke tržnice. Bogatstvo okusa može se osjetiti u apsolutno svakom jelu koje nude! “Uskoro u ponudi imamo poseban meni prilagođen sezonskim namirnicama pod nazivom “Jesen u Antacku”, najavili su iz Antacka.

Antack je mjesto gdje se možete odlično i zabaviti – uz fine večere i vino često možete uživati i u živoj glazbi. Njihovi dobro poznati eventi petkom, uz razne izvođače, su ‘place to be’ nakon radnog tjedna!

Vlasnici restorana Nora i Marin Gračanin vesele se prvoj obljetnici Antacka, a povodom uspješne i kreativne godine koja je iza njih, za petak 23. rujna pripremili su i odličnu zabavu.

Za petak 23. rujna navečer u Antacku se priprema Live Music & Magic Show! Početak zabave je u 19 sati. Večer počinje uz akustične note The Blondes dua, a od 21:00 za dobru atmosferu pobrinut će se Glamour House Project!

Za dodatan šarm cijele večeri pobrinu će se polufinalist Supertalenta, mađioničar Guy Pardillos.

Za piće se pobrinuo Aperol Spritz. “Preporučujemo da si osigurate mjesto kako bi nesmetano uživali u zabavi, svoj stol rezervirajte na broj 051 214 633.”, poručuju iz Antacka.

Restoran Antack
Ul. Riva Boduli 3A, 51000, Rijeka
Kontakt: 051/214-633

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari