NAJEGZOTIČNIJI BB LIK Goran Žigo napustio show: “Svi me vole i poštivaju Brate i ja njizi!”

Nakon što je dva dana proveo u Big Brother kući, najpoznatiji brk cetinskog kraja, Goran Žigo, pozdravio se sa stanarima i napustio izolaciju.

Na odlasku se pozdravio sa stanarima i poručio im da se ne svađaju, nego vesele, vole i poštuju jedni druge. No prije izlaska iz Kuće, Žigo je svoje dojmove podijelio s Big Brotherom u ispovjedaonici.

“Volim da sam doša’. Nisam računa’ da će biti ‘vako, računa’ sam da će bit’ drugačije. Da nemam obaveza ostao bi ja još koji dan. Što se tiče stanara svi su mi za pet. Svi me vole i poštivaju brate i ja njizi”, kazao je Žigo Big Brotheru. “Bilo mi je neviđeno! Sve je ok, sve je za pet. Bilo mi je sto puta ljepše nego što sam očekivao. Ma ne sto puta nego milijardu puta. Računao sam da će tu biti više svađe ali je narod pravi”, dodao je Žigo. Nakon izlaska iz ispovjedaonice, pozdravio se sa stanarima i zamolio Fabija da mu doda jedno janje koje će povesti kući te se uputio prema izlaznim vratima i prije nego što je napustio Big Brother kuću poručio stanarima da se ne svađaju i da budu složni. “Hvala vam što ste me tako ugostili”, rekao je simpatični Lučanin koji je odmah po izlasku otkrio kako su mu se najviše svidjeli Kocka i Jurica dok mu je Ivica ‘čudan lik’.

„Svi su oni dobri ljudi i lijepo su me ugostili. Baš smo se nasmijali i napjevali“, otkrio je Žigo, dodajući da bi on ostao u Kući, u izolaciji, bez problema kada ga kod kuće ne bi čekalo stado ovaca i vinograd. „Nemam ja kome ostaviti čuvati svoje stado, ja od toga živim. Da nije tako uživao bi ja u Kući jer su stanari odlična ekipa“, iskren je bio Žigo otkrivši da im je na dan odlaska odlučio napraviti svoj gulaš. „Svi su prste polizali, a Jurica mi je rekao da iako je prošao svijet, bolji gulaš nije nikad jeo. Valjda im je bilo ukusno“, skromno je kazao i poručio da ćemo ga sigurno opet negdje vidjeti, ako ništa drugo, ako nas put nanese u Sinjski kraj, točnije u Lučane.

Znajući kakav je, sigurno će nas lijepo ugostiti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari