CINEHORROR U RIJECI: Cinestar za sve ljubitelje hororaca priredio pravu poslasticu!

CineHorror – prva horror projekcija filma uz poklone partnera kreće u Rijeci 8. ožujka

Poznato je da se horor filmovi temelje na strahu, osjećaju koji u svima nama stvara nesigurnost. Koliko god se čudili kako nekoga mogu privlačiti takvi sadržaji, to je nešto duboko u ljudima, ta znatiželja, nepoznato područje, nešto nevidljivo, neobjašnjivo, pa nas uvijek iznenade filmovi poput ‘Ono’, koji svi žele pogledati. Postoji veliki broj ljubitelja ovog žanra jer jednostavno obožavaju da ih obuzme adrenalin, osjećaj euforije i napetosti.

Sve ljubitelje strave i užasa zasigurno će razveseliti vijest da CineStar za njih pokreće CineHorror, prvu projekciju filma četvrtkom uz poklone partnera, gdje će svi koji s nestrpljenjem očekuju svoj najdraži žanr, uživati u napetosti i euforiji u društvu sebi sličnih.

Svaki posjetitelj riječkog Cinestara će dobiti na poklon DVD s nekim horor naslovom, dostupan je i specijalan ‘Strava menu’ koji za cijenu od 39 kuna uključuje velike kokice, veliko piće i veliko piće gratis. Partner CineHorrora Converse za dvoje najsretnijih posjetitelja pripremio je ruksak na poklon.

Prva CineHorror projekcija je 8. ožujka i to s filmom kojeg brojni ljubitelji hororaca s nestrpljenjem čekaju – ‘Kuća duhova’ s Helen Mirren u glavnoj ulozi!

CineHorror će za početak biti dostupan u četiri grada i to u CineStaru – Tower Centar Rijeka, Branimir centar Zagreb, Portanova Osijek te Joker u Splitu.

Pripremite se na maksimalnu dozu napetosti i strave te kupite svoje ulaznice za prvi Cinehorror, jer broj mjesta je ograničen.

Više informacija, najavu ostalih CineHorror projekcija kao i online kupnja kino ulaznica na linku https://goo.gl/26KLYk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari