MIA NEGOVETIĆ KAO PRINCEZA: Nadarena Riječanka “posudila” glas Disneyjevoj animiranoj filmskoj junakinji Vaiani!

Ova filmska tropska avantura prati glavnu junakinju Vaianu u njenom putovanju na kojem sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica

Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana – potraga za mitskim otokom, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici Vaiani koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Mia Negovetić, hrvatska tinejdžerska pjevačka zvijezda, posudila je glas glavnoj junakinji u hrvatskoj inačici novog Disneyevog hit filma te još jednom pokazala svoje pjevačko umijeće i višestruki talent.

Ova filmska tropska avantura prati glavnu junakinju Vaianu u njenom putovanju na kojem sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva nešto što je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

vaiana

Glas moćnom polubogu posudio je glumac Frano Mašković, a u ostalim ulogama hrvatske verzije filma nalaze se Radojka Šverko (Baka Tala), Ervin Baučić (Tui), Ivana Rushaidat (Sina), Mladen Badovinac (Tamatoa).

U režiji poznatog tima Rona Clementsa i Johna Muskera (Mala sirena, Aladdin, Princeza i žabac) i u produkciji Osnata Shurera (Podignut, Čovjek-orkestar), magična Vaiana uplovljava u hrvatska kina 24. studenog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari