RI TEATAR: U sklopu Ljetnog festivala smijeha večeras na programu kultna predstava

Foto: KUC Kalvarija

Ri Teatar od 14. lipnja do 13. srpnja organizira 1. Ljetni festival smijeha pod nazivom „Kalvarija pod zvijezdama“.

Svi programi će se održavati na otvorenom, na terasi Kulturnog centra Kalvarija, predstave su u 21 sat, a radionice u popodnevnom terminu. Ri Teatar svake godine obogaćuje svoj program sa nekim novijim i kvalitetnijim izvedbama i manifestacijama.

Nakon 18 sezona Kulturnog centra Kalvarija i nakon više od 50 godina od posljednje izvedbe na popularnoj terasi Thalia opet se otvara ljetna terasa za scenske izvedbene djelatnosti.

Ove godine su to najgledanije hit komedije iz proteklih sezona: Autotrolej i mi 4“ i „50 nijansi zelene; ljetne hit komedije koje su gostovale proteklih ljeta po cijelom Jadranu, a riječka publika ih nije imala prilike vidjeti: Izvorno hrvacko“ i Loto“; dvije gostujuće predstave: „The mute show“ iz Karlovca i „Konačno nešto normalno“ iz Bjelovara; dvije besplatne radionice: radionica pisanja scenarija „Scenopis“ Tene Ružić i pokazni sat „Škole glume Ri Teatra“ Bojana Lakoša; te kao veliko finale i zatvaranje festivala, najnovija premijerna izvedba ljetne komedije Ri Teatra „Crna kutija“.
Danas u 21 sat, pogledajte predstavu “Autotrolej i mi 4 – the next generation”.
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari