VEČERAS SUPERFINALE BIG BROTHERA: Riječanka Barbara ili Goran, Ervin, Darko?

Tko će biti pobjednik Big Brothera 2015.? Četvero ih je ostalo do samog kraja. Hoće li naklonost publike dobiti Riječanka Barbara, Sarajlija Ervin, Makedonac Darko ili još jedan Sarajlija, ali s viškom adresom, Goran?

U pretposljednjoj večeri Big Brothera saznali smo superfinaliste, a Kuću su napustila čak četiri stanara i time izgubili priliku za glavnu novčanu nagradu.

Stanarima su se na samome početku obratili voditelji Antonija i Sky i iznenadili ih prikazivanjem videa u kojima njihovi bližnji pričaju o njima i njihovom djetinjstvu.

big brother3

Prva finalistica koja je napustila Kuću bila je Tina koju je na pozornici dočekala prijateljica Dragana.

Antonija se potom zaputila u Kuću gdje je psihologinja Violeta govorila o psihološkim profilima stanara koji su bili “zamrznuti” na mjestu.

Sljedeća finalistica koja je napustila Kuću je bila Zorica koja je opstala do 99. dana unatoć brojnim nominacijama. Na pozornici ju je dočekao suprug Simo, što je bio jedan od emotivnijih trenutaka večeri.

Mika i Giba su posljednji napustili Kuću i izgubili priliku za osvajanje glavne novčane nagrade. Zadovoljni su što su dogurali do 99. dana jer se tomu nisu nadali.

U Kući su tako ostala samo četiri stanara, ujedno superfinalista koji se danas bore za pobjedu: Barbara, Goran, Ervin i Darko.

Ne propustite spektakularno superfinale ovogodišnjeg Big Brothera večeras u 21 sat na RTL-u!

Svoj glas možete dati i vi!

Pošalji ključnu riječ BB (razmak) pa redni broj kandidata (BB 1 do BB 30) na broj 666555.Cijena poruke je 3,72 kn (PDV je uključen).

Superfinalisti su:

Barbara BB 2

Darko BB 6

Ervin BB 8

Goran BB 10

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari