U PONEDJELJAK

U organizaciji Europe Direct Rijeka će se održati panel rasprava „Mladi u društvenom životu“

21.12.2020., Rijeka - Otvaranje Tehnolosko-edukacijskog poduzetnickog inkubatora Proizvodni park Torpedo. Za taj projekt gradu Rijeci je odobreno bespovratnih 19,3 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U organizaciji Europe Direct Rijeka, u Proizvodnom parku Torpedo, u ponedjeljak, 28. ožujka,  u 14 sati održat će se predstavljanje Europske godine mladih te panel rasprava „Mladi u društvenom životu“ u kojoj će sudjelovati učenici, studenti i predstavnici udruga mladih.

Prema odluci Europske komisije, 2022. je proglašena Europskom godinom mladih s ciljem da se glas mladih još bolje čuje, da se čuju njihovi stavovi i razmišljanja te da se ukaže na važnu ulogu mladih u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije budućnosti.

Program „Mladi u društvenom životu“ u kojem će sudjelovati učenici, studenti i predstavnici udruga mladih započet će u 14 sati predstavljanjem Europske godine mladih.

VIDEO DANA:

Uslijedit će panel rasprava u kojoj će sudjelovati Amel Hadžipašić, Anita Širola, Dino Kečević i Irena Lukić, dok će ulogu moderatora imati Sara Sušanj. Neke od tema bit će mogućnosti za mlade, njihova razmišljanja o mogućnostima koje se nude unutar Europske unije, a bit će razgovora i o studiranju i važnosti izvannastavnih aktivnosti.

Više informacija o programu dostupno je na web stranici Europe Direct Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views