PRIJAVITE SE

Art-kino raspisuje poziv za mlade u program ”Budi kino producent”

Foto: Facebook/ Art Kino

Art-kino poziva sve zainteresirane od 18 do 24 godine da se prijave u program Budi kino producent! u sklopu kojeg će u timu od pet mladih samostalno organizirati filmsku večer u Art-kinu.

Organizacija uključuje odabir filma, osmišljavanje popratnog programa, raspodjelu dodijeljenog budžeta, plan promocije i realizaciju, a osoblje kina mladim će kino producentima biti na raspolaganju za pomoć i uvodne edukacije o određenom segmentu organizacije programa.

Program se provodi u trima jadranskim kinima – splitsko Ljetno Kino Bačvice, dubrovačko Kino Slavica i riječko Art-kino – u sklopu zajedničkog europskog projekta Kino magistrala.

Nakon održavanja filmskog događaja u vlastitim gradovima, timovi mladih kino producenata okupit će se u Splitu na 15. Festivalu mediteranskog filma Split od 23. do 26. lipnja kao članovi festivalskog žirija mladih.

Sudjelovanje u programu je besplatno. Svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati uz kratko motivacijsko pismo na adresu info@art-kino.org do 22. travnja 2022. godine.

Rezultate o odabiru u tim mladih kino producenata kandidati će primiti e-poštom najkasnije tjedan dana od zaključenja prijava.

Više informacija potražite na web stranici Art kina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari