Mladim Riječanima diplome PR Akademije Centra tehničke kulture Rijeka

U Centru tehničke kulture Rijeka održana je PR Akademija Neka svi znaju za tvoju stvar namijenjena mladima od 15 do 30 godina te je njih šesnaest dobilo diplome

Polaznici su u četiri dana edukacije učili kako prepoznati komunikacije kanale i alate te poslati pravu poruku publici kojoj je namijenjena, kako graditi odnose s medijima te napisati inovativan sadržaj koji će ih dobro predstaviti.

Kroz teorijske, praktične i savjetodavne cjeline obuhvaćeni su osnovni i najaktualniji elementi komuniciranja s različitim javnostima, naučili su kako pisati inovativan, zanimljiv i relevantan sadržaj te kojim stilom pisati sadržaje za web, a kojim za društvene mreže i newslettere i zašto je potrebno usklađivati vizuale i tekst.

U sklopu praktičnog djela nastave polaznici su sudjelovali na svečanosti povodom obilježavanja 20 godina Županijskih lučkih uprava u Guvernerovoj palači, kako bi i na terenu vidjeli što znači raditi protokol.

Predavači na ovogodišnjoj PR akademiji su bili Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol u PGŽ i autorica priručnika Odnosi s medijima u lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj, Iva Vlašimsky, freelance copywriterica koja se nakon novinarstva posvetila content marketing strategiji i poslovnim komunikacijama, Sanjin Smajlović, grafički dizajner u CTK Rijeka i Josipa Leko Šimić, voditeljica odnosa s javnošću u CTK Rijeka.

PR akademija se provodi u sklopu RI connect, zajedničkog projekta CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativnog kolektiv Kombinat i SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari