ČAK 84 UČENIKA 1. RAZREDA

Sreća i veselje u Čavlima! Prvašiće pozdravili nogometaši Rijeke, župan Komadina, pročelnica Stilin, načelnica Cvitan Polić

Župan Zlatko Komadina i resorna pročelnica Edita Stilin prvog dana nove školske godine posjetili su OŠ Čavle u čiju je adaptaciju i dogradnju PGŽ uložila gotovo 12 milijuna kuna, a u tijeku je i dovršetak obnove fasade starog dijela objekta

Posebno veselo bilo je na druženju s prvašićima kojem su se pridružili i predstavnici NK Rijeka predvođeni dopredsjednikom Kluba Deanom Šćulcem, trenerom Goranom Tomićem te nekolicinom igrača koji su djecu obradovali i prigodnim darovima.

„PGŽ je osnivač svih srednjih i velike većine osnovnih škola u našoj županiji. Danas mi je bila posebna čast biti ovdje u Čavlima s prvašićima kojima smo poklonili slatkiše, a lijep početak zaželjeli su im i nogometaši Rijeke što će sigurno posebno pamtiti. Zahvaljujem NK Rijeci s kojom imamo odličnu suradnju. Iznimno je važno da se mladost druži i da na vrijeme stvaramo naše navijače, a vjerujem da će danas svi prisutni navijati za NK Rijeku, rekao je župan Zlatko Komadina.

Dean Šćulac dodao je da je ovo prva škola koju su posjetili te da će prigodne poklone uručiti svim polaznicima prvih razreda osnovnih škola.

Načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić s posebnim je zadovoljstvom istakla da je njihova Općina jedna od rijetkih u RH koja bilježi porast broja djece u prvim razredima.

Ravnateljica škole Tanja Stanković naglasila je da je u novoj generaciji upisano 84 učenika prvog razreda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari