OPASNA VOŽNJA

Svi su mu prespori na riječkoj zaobilaznici: Pogledajte vožnju kamiona-cisterne najbrži je od svih!

Foto: Čitatelj

“Tu gdje se događa najviše nesreća on u lijevoj traci prestiže i kamione i automobile i autobuse…”, javio nam je danas čitatelj Riportala

Iako je na stražnjem dijelu kamiona-cisterne koji je danas “brzao” riječkom zaobilaznicom istaknuta najveća dopuštena brzina tog vozila od 80 km/h, teretnjak je vozio znatno brže od toga, uglavnom brzinom većom od 100 km/h i usto neprestano u lijevoj, preticajnoj traci u kojoj nije baš uobičajeno vidjeti teška teretna vozila. Njih obično viđamo u desnoj, sporijoj traci!

Međutim, danas rano poslijepodne vozač kamiona-cisterne poznate domaće naftne kompanije nije mario za propise, ograničenja i dobru praksu vozača teških teretnih vozila.

Pogledajte VIDEO:

“Tu gdje se događa najviše nesreća on u lijevoj traci prestiže i kamione i automobile i autobuse…”, javio nam je danas čitatelj Riportala koji je svojim tvrdnjama priložio i snimku koju je napravio suputnik u njegovu vozilu.

Brzina od, recimo, 100 km/h na prvu i ne zvuči previše, no ako se ovako vozi na dijelu zaobilaznice gdje postoje ograničenja brzine (znatno manje od 100 km/h!) na mjestima poznatima kao “crne točke” riječke zaobilaznice, onda ovo nije vožnja po propisima već – opasna vožnja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari