OTVORENJE SEZONE

Gosti se vraćaju u Opatiju – LRH otvara većinu svojih hotela 

“Maksimalna sigurnost i fleksibilnost za sve goste uz visoku kvalitetu ponude”, poručuju iz te grupacije

Vodeća hotelska grupacija na Kvarneru Liburnia Riviera Hoteli, širom otvara svoja vrata gostima te uz već otvorena četiri hotela u Opatiji, do početka sezone otvaraju dodatne hotele, vilu i kamp.

Trenutno su otvoreni hoteli Ambasador, Admiral, Palace Bellevue i Excelsior, a do kraja svibnja otvara se još i kamp u Medveji. Početkom lipnja LRH će otvoriti svoje obiteljske hotele Ičići i Marina, a nakon njih otvaraju se Villa Belvedere i hoteli Istra i Imperial. U svim objektima pružat će se visokokvalitetna usluga, a u isto vrijeme uz osjećaj sigurnosti jer su dio projekta „Safe stay in Croatia“ i imaju nacionalnu oznaku sigurnog boravka, poručuju iz te hotelske grupacije.

„Ljudi su željni putovanja što se polako vidi i na povećanju dinamike bookinga u protekla dva tjedna i ako situacija to dozvoli otvorit ćemo sve objekte za sezonu. Optimističan sam i vjerujem da će se sezona biti bolja od one 2020. godine zato što smo na vrijeme prepoznali nove trendove, fleksibilni smo, među prvima u Hrvatskoj smo se brendirali kao sigurna destinacija te nudimo nove proizvode i usluge prilagođene trenutnoj situaciji“, izjavio je predsjednik Uprave LRH Vladimir Bošnjak.

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija obiteljima za najljepše trenutke odmora i opuštanja.

“Obiteljski hoteli LRH pružaju svakoj obitelji zabavan i ispunjen odmor. Hotel Ičići u Ičićima, Hotel Excelsior u Lovranu i Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi obiteljski su hoteli koji su zbog svog sadržaja odabir mnogih obitelji iz Hrvatske i inozemstva. Prekrasne plaže i kristalno čisto more uz raznovrsne sadržaje namijenjene i odraslima i djeci u idealna su kombinacija za nezaboravan obiteljski odmor u hotelima Liburnia Hotels & Villas. Wellness opuštanje i aktivni odmor izbor su za odrasle, dok djeca mogu uživati u bogatom animacijskom programu i ljetnim radostima na bazenima.”, poručuju iz LRH.

“Osim bogate ponude u obiteljskim hotelima, LRH puno ulaže u sigurnost gostiju kako bi se osjećali ugodno i sigurno kada dođu u hotele, vile ili kamp. Velik broj zaposlenika je cijepljen, dodatno su prilagođeni ionako visoki higijenski standardi trenutnim okolnostima, a cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva.  Za sve goste osigurana je i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju.

Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima. Maksimalno su prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja, a kreditna kartica više nije potrebna prilikom bookinga, ističu iz Liburnia Riviera Hoteli grupacije.

Više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari