9. PROSINCA

HARLEM GOSPEL CHOIR u prosincu dolazi u Centar Gervais. Ulaznice su puštene u prodaju!

U subotu, 9. prosinca 2023. u opatijskom Centru Gervais gostuje HARLEM GOSPEL CHOIR, najpoznatiji američki gospel zbor čiji je glazbeni izraz s primjesama jazza i bluesa sinonim za moćne vokale, veličanstven zvuk i zaraznu energiju.

Ulaznice za ovaj veličanstveni koncert krenule su u prodaju u ponedjeljak, 25. rujna od 9 sati na platformi Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i Foto Reviji (Užarska 28), u Opatiji na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais sat vremena prije početka programa koji se tamo održava.

Cijene ulaznica kreću se u rasponu od 25 € do 60 € po sektorima: Red A: 60€ (452,07kn), Red B: 50€ (376,73 kn), Redovi C-L: 40€ (301,38 kn), Redovi M-O: 30€ (226,04 kn), Balkon: 25€ (188,36 kn). Na navedene cijene studenti i umirovljenici imaju popust od 10 % koji mogu ostvariti na prodajnim mjestima Festivala Opatija (Ljetna pozornica i Centar Gervais) uz predočenje dokaza o statusu za koji se traži popust.

Harlem Gospel Choir će u Opatiji predstaviti poseban program posvećen legendarnoj Whitney Houston: „HARLEM GOSPEL CHOIR – Celebrating 60 Years of Whitney Houston“ – jednoj od najutjecajnijih pjevačica modernog doba koja bi ove godine napunila 60 godina života, no na repertoaru neće izostati ni uspješnice poput „Amazing Grace“ i „Oh Happy Day“ koje već nekoliko desetljeća oduševljavaju publiku inspirativnom snagom crnačke gospel glazbe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari