TRAŽITE POSAO?

Irska tvrtka u Rijeci traži radnike i vozače; Evo na kakvu plaću mogu računati

Ilustracija: Damir Špehar/PIXSELL

Ovoga vikenda, 5. i 6. ožujka, tvrtka Musgrave održava Dane otvorenih vrata u Rijeci za sve zainteresirane za stalni posao u Irskoj. I to za posao skladišnog radnika ili vozača kategorije CE i E

Sve informacije o uvjetima rada, preseljenju, izradi PPS broja, otvaranju bankovnog računa i ostalog možete dobiti na danima otvorenih vrata koja će se održati u Rijeci 5. i 6. ožujka u Grand Hotel Bonavia (Dolac 4) u vremenu od 9:00 do 19:00 sati.

Musgrave je vodeća tvrtka za distribuciju hrane i najveći privatni poslodavac u Irskoj, koja nudi ugovore s punim radnim vremenom za poslove u irskom Leinsteru.

Nude osiguran smještaj o njihovom trošku za prvih 6 tjedana, pomoć pri pronalasku dugotrajnog smještaja, povrat iznosa za avionsku kartu, pomoć pri izradi PPS broja (PPS broj je identifikacijski broj sličan našem OIB-u i koristi se za brojne potrebe – od zapošljavanja do ostvarivanja socijalnih beneficija), pomoć pri izradi bankovnog računa.

Plaća skladišnog radnika kreće se od 26.500 do 33.550 € godišnje.

Plaća vozača (kategorija CE i E) kreće se od 40.000 € don 61.000 € godišnje, donosi Kanala Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari