POMOĆ KOJA ŽIVOT ZNAČI

Klub mladih Rijeka prikuplja medicinski materijal i opremu za žrtve rata u Ukrajini

Foto: Facebook

Klub mladih Rijeka ovog vikenda u svojim prostorijama prikuplja pomoć za žrtve rata u Ukrajini, priopćili su putem društvenih mreža

Hitno je potreban medicinski materijal i oprema a sve što se prikupi do ponedjeljka bit će prevezeno u Zagreb te u utorak izravno u Ukrajinu.

Iz Kluba mladih Rijeka poručili su da je potrebno sve što se može nabaviti, od tableta do zavoja i kompresa.

Na popisu potrebnih stvari su: kompleti prve pomoći, flaster, zavoji, komprese, jod za rane, tj. Betadine ili slično, trokutaste marame, kirurške škare, alkoholne maramice, dezinficijensi, obloge za rane (sa srebrom i jodom), setovi za infuziju, medicinski benzin, tripostotni hidrogen peroxid, defibrilatori, prekrivači za utopljavanje, set za umjetno disanje, veće plastične vezice za rane na ekstremitetima…

Pomoć se prikuplja u prostorijama Kluba mladih Rijeka na adresi Erazma Barčića 9a u subotu, 5. ožujka, od 10 do 19 sati, zatim u nedjelju od 14 sati do ponoći te u ponedjeljak od 7 do 13 sati.

Dodatne informacije i upiti mogu se uputiti u inbox Facebooka i Instagrama kluba, na e-mail klubmladihrijeka@gmail.com te Whatsapp, na broj 095 85 33003.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari