REAGIRANJE NIKOLE IVANIŠA

Ivaniš: “Ovo nije Rijeka! Čin paljenja zastave duginih boja čin je divljaštva, mržnje i ksenofobije”

“Izravan je to udar na sve nas koji volimo slobodnu, otvorenu i tolerantnu Rijeku”, napisao je danas Ivaniš u objavi na svom službenom Facebook profilu

Na objavu snimke paljenja zastave duginih boja na zgradi riječke gradske uprave reagirao je i Nikola Ivanič, počasni predsjednik PGS-a i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“OVO NIJE RIJEKA!

Bez obzira kada se dogodio, čin paljenja zastave duginih boja na zgradi Gradske uprave Rijeke čin je divljaštva, mržnje i ksenofobije.

Izravan je to udar na sve nas koji volimo slobodnu, otvorenu i tolerantnu Rijeku, grad kojim se ponosimo upravo zbog njegove različitosti, skladnog života svih njegovih građana ma koje pripadnosti bili.

Stoga i danas, dok gledam snimku na kojoj gori jedan od simbola slobode, za razliku od nekih koji svojom šutnjom podilaze svemu i svakome, jasno poručujem: ja sam dio Hoda za slobodu!

Šačica divljaka koja je zapalila zastavu duginih boja nije moja i naša Rijeka!”, poručio je Nikola Ivaniš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari