IZABRAN NA PET GODINA: Tomislav Dizdar novi načelnik PU primorsko-goranske

Kao prioritete u radu riječke policije, posebno kriminalističke, naveo je financijske istrage i borbu protiv korupcije

Na danas održanoj konferenciji za novinare javnosti je predstavljen Tomislav Dizdar, novoimenovani načelnik Policijske uprave primorsko-goranske. Novog načelnika predstavio je pomoćnik glavnog ravnatelja policije – načelnik Uprave za kriminalističku policiju Ante Gudelj, koji je u svom obraćanju pojasnio proceduru koja je prethodila izboru i imenovanju novog načelnika te istaknuo kako je između prijavljenih devet kandidata za načelnika ove Policijske uprave kao najbolji izabran Tomislav Dizdar.

Tomislav Dizdar u policiji je od 1990. godine, više je puta odlikovan te ima impresivno životno, policijsko i ratno iskustvo, koje će u narednih pet godina staviti u funkciju hrvatske policije, odnosno Policijske uprave primorsko-goranske.

Izrazio je zadovoljstvo izborom te naveo ne samo povjerenje već i svesrdnu pomoć Ravnateljstva policije kada je bilo koja Policijska uprava u pitanju, kako bi napravili iskorak u 21. stoljeće. Uz sigurnost koja je na prvom mjestu, kao prioritete u radu policije, posebno kriminalističke, naveo je financijske istrage i borbu protiv korupcije.

Na kraju obraćanja pomoćnik glavnog ravnatelja policije Ante Gudelj novoizabranom načelniku Policijske uprave primorsko-goranske, Tomislavu Dizdaru čestitao je i uručio rješenje o imenovanju te zaželio uspješan rad.

Zahvaljujući se na predstavljanju i povjerenju načelnik Tomislav Dizdar istaknuo je kako će nastaviti u radu tamo gdje je stao i gdje su stali njegovi prethodnici. Uvijek ima prostora za poboljšanja, ali isto tako treba istaknuti ono što policija dobro uradila, a kao prioritete naglasak je stavio na kriminalitet, posebno u dijelu koji rezultira velikim materijalnim štetama.

Na kraju obraćanja naglasio je kako će zajedno sa svojim suradnicima raditi na ostvarenju još boljih rezultata.

Foto: PU Primorsko-goranska

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari