IZBOR S POSAO.HR: Jadrolinija traži više djelatnika raznih uslužnih profila za rad u zemlji i inozemstvu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Stanić d.o.o. zapošljava u Rijeci na poziciji prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž) i komercijalist (m/ž). Rok prijave je 19.12. Za poslove je potrebno minimalno dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, srednja stručna sprema, samostalnost i inicijativa, savjesnost i poudanost, upornost u radu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Rijeci. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Jadrolinija zapošljava nove radne snage na pozicijama: konobar (m/ž), servir (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobar (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Prijave su otvorene do 17.12. Rad se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi redovita, sigurna i stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž i mogućnost napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje

Riven d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: komercijalist (m/ž), skladištar (m/ž) i mehaničar (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo. Prijaviti se možete najkasnije do 14.12. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Hortiriviera d.o.o. traži voditelja prodaje (m/ž) u mjestu Matulji. Potrebna je osoba s „nosom“ za pronalazak puta prema ciljanim skupinama potrošača, željom za prenošenje pozitivnih emocija i brigu o postojećim i potencijalnim kupcima, okolišu i ostalim članovima tima. Nude profesionalan razvoj i usavršavanje, rad u mladom i dinamičnom timu, ured s pogledom na more. Rok prijave je 25.12. Ukoliko ste se pronašli u oglasu, prijavite se putem linka.

Zamax Plin d.o.o. u potrazi je za dostavljačem (m/ž) plinskih boca u Rijeci. Rok prijave je 31.12. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu, odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima te spremnost na rad. Traži se znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Agencija Manpower traži za klijente više izvršitelja na poziciji prodavač (m/ž), skladišni radnik/ viličarist (m/ž) i radnik u proizvodnji – rad na stroju (m/ž) u Rijeci. Doznajte što je potrebno za navedene poslove. Prijavite se najkasnije do 15.12.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) za rad u Rijeci. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova na recept i bez recepta, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutska skrb. Potrebna je visoka stučna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu te proaktivnost. Prijavite se najkasnije do 20.12. putem linka.

Nekretnine d.o.o. za geodetske poslove zapošljava geodetskog stručnjaka (m/ž) za rad u Primorsko – goranskoj županiji. Za rad je potrebno obrazovanje geodetskog usmjerenja, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, timski rad u dinamčnom okruženju i kontinuiranu stručnu izobrazbu. Prijavite se putem linka.

Cammeo zapošljava vozače (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.12. Poslodavac nudi mogućnost zarade do 10.000 kuna, prekvalifikaciju i sve što je potrebno za obavljanje posla uspješno i s veseljem uz mogućnost postajanja Cammeo Partnerom. Ukoliko imate 21+, vozačku dozvolu B kategorije i iskustva za volanom, prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari