Komadina: Ovakva izolacija gospodarstva donosi posljedice koje ćemo plaćati godinama

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije i potpredsjednik SDP-a, za Dnevnik N1 objasnio je zašto u Primorsko-goranskoj županiji nisu ukinute e-propusnice te je podijeljena na tri dijela.

“Za razliku od Zagreba, Primorsko-goranska županija ima otoke…priobalje, otoke i Gorski kotar smo izdvojili”, rekao je Komadina.

Smatra kako je trenutačno najvažnije pokrenuti gospodarstvo. “Što god može raditi i stvarati novu vrijednost treba raditi, uz mjere zaštite zdravlja. Što prije pokrenemo gospodarstvo, prije ćemo smanjiti štete od koronavirusa. Okolnosti su takve da se sada što prije treba pokrenuti. Svaki mjesec ovakve izolacije donosi posljedice koje ćemo plaćati par godina”, istaknuo je.

Prokomentirao je i parlamentarne izbore.”Izbore bih sad nazvao sramotnom pričom. Trebali bi biti kad se epidemija proglasi službeno završenom. Govorim o prijevremenim izborima. Epidemija mora biti završena da bi se raspisali izbori”, kazao je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari