KREĆE DESANT NA SPLIT! Iz KN Armada potvrdili: na Jadranski derbi navijači Rijeke stižu brodom!

Fotomontaža: KN Armada

Nema sumnje da će se mnogi navijači odlučiti na ovaj oblik prijevoza koji uključuje nezamjenjivo višesatno navijačko druženje

Iz Kluba navijača Armada danas su obavijestili članove i sve navijače kako je postignut dogovor s Jadrolinijom o organizaciji „navijačkog“ broda “Zadar” koji će u subotu 11. ožujka prevoziti navijače Rijeke do Splita, na 130. Jadranski derbi (17) koji je zasigurno jedna od prijelomnih utakmica za Bijele u njihovom pohodu na naslov prvaka Hrvatske.

Putovanje trajektom kapaciteta tisuću putnika, kao jedna od mogućnosti za prijevoz navijača u Split, najavljeno je prije par dana no tek su jučer razriješene i one posljednje nedoumice te je dogovoren modus prijevoza odnosno organizacije navijačke kolonije na brodu.

Kako obavještavaju navijače i zainteresiranu javnost iz Kluba navijača Armada, cijena putovanja za članove je 200 kn, dok je za ostale 250 kn a ulaznica za utakmicu se posebno naplaćuje (za sve putnike je osigurana).

Zainteresirani se prijaviti mogu u prostorijama KN Armada  od nedjelje do petka od 10-12h, te od 16-21h, u isto vrijeme mogu se dobiti i sve potrebne informacije u vezi puta.

Bit će to neponovljiv događaj, a Armada će na Poljudu još jednom stvoriti fantastičnu atmosferu koja će dodatno pogurnuti Bijele prema konačnom cilju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari