U ORGANIZACIJI SDP-A

Video | Na Trsatu uz fažol i snažne poruke proslavljen Praznik rada: ‘Za pošten rad i poštena plaća!’

Veselo je bilo danas na Trsatu. U parku pokraj Trsatske gradine u organizaciji SDP-a slavio se Međunarodni praznik rada. Više u videoprilogu!

Proslavu 1. Maja uveličale su Riječke mažoretkinje, Klapa Nevera te Gradska glazba Trsat. Pripremljeno je i 2500 porcija fažola, nitko nije ostao gladan!

Okupljeni su barem nakratko zaboravili na svakodnevne probleme a pozdravili su ih i organizatori proslave – Marko Filipović, predsjednik SDP-a Rijeka, Zlatko Komadina, SDP i i Ivica Lukanović, predsjednik SDP-a PGŽ.

Cijela Europa i Hrvatska zapale su u energetsku krizu i inflaciju koju najviše osjećaju radnici, umirovljenici i socijalno ugroženi, zato moramo biti posebno socijalno osjetljivi, rekao je Filipović, poželjevši nezaposlenima pronalazak radnih mjesta u Rijeci.

Ljudi moraju za pošten rad imati I poštenu plaću, rečeno je.

Prvomajskoj proslavi u Rijeci nazočila je i potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac. Zahvalila je Riječanima što čuvaju socijaldemokraciju u Rijeci.

Prozvala je premijera Andreja Plenkovića navevši kako njegova vlada i ministri kradu iz naših džepova te kako se njihove afere ne broje u milijunima nego milijardama.

“Dok je god Plenkovića nema boljeg života u Hrvatskoj, on štiti velike i bogate… za radnike nije ga briga”, poručila je potpredsjednica SDP-a.

Zabava je nastavljena do kasnih popodnevnih sati uz band Swing Rijeka, donosi Kanal RI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari