PROVODI UDRUGA U.Z.O.R.

Ova riječka udruga nudi besplatnu stručnu pomoć osnovnoškolcima i srednjoškolcima! Uz to – i obilje zabave!

Sufranje sa svjetskim prvakom Enricom Marottijem

Krenuli su upisi u program ”Laboratorija za učenje” u udruzi ”U.Z.O.R.”, u sklopu kojeg se nudi besplatna stručna pomoć riječkim osnovnoškolcima i srednjoškolcima.

”Laboratorij za učenje”  bavi se specifičnim preprekama svakog djeteta ili adolescenta.

U individualnom i grupnom radu učenici usvajaju načine organizacije vremena i samomotiviranja, tehnike učenja na konkretnom gradivu, uz, po potrebi, psihološko savjetovanje, u koje su jednako dobrodošli uključiti se njihovi roditelji.

U slobodno vrijeme, poslijepodne i vikendima, provode se različite rekreativne aktivnosti poput  surfanja, parkoura, planinarenja i ostalih, djeci zanimljivih, sportskih i inih sadržaja.

U prostoru udruge, koji je nedavno u potpunosti renoviran i koji je posjeduje zanimljivu literaturu, stol za stolni tenis i raznorazne društvene igre, moguće je doći provesti slobodno vrijeme sa svojom obitelji ili  prijateljima.

Sve aktivnosti besplatne su za korisnike, a provode ih psiholozi i socijalni pedagozi s dugogodišnjem iskustvom u radu s djecom i mladima.

Dakle, djecu i mlade s područja Rijeke i okolice, zaposlenici U.Z.O.R.-a pozivaju da im se pridruže ako:

  • trebaju instrukcije iz nekog školskog predmeta
  • žele usvojiti vještine učenja koje će im pomoći da uče brže i bolje
  • žele razgovarati s nekom odraslom i stručnom osobom, od povjerenja
  • smatraju da trpe nasilje od svojih vršnjaka, od strane svog dečka ili djevojke, ili članova svoje obitelji
  • ne uspijevaju kontrolirati svoje ponašanje i suzdržati se od nasilnog ponašanja prema sebi i/ili drugim osobama ili živim bićima
  • žele pomoći drugim učenicima kojima treba objasniti neko gradivo
  • žele isprobati radionice parkoura, slobodnog penjanja ili vole izlete u prirodu
  • trenutno žele upisati neki oblik prekvalifikacije ili osposobljavanja, tečaj, auto školu ili bilo kakav oblik neformalnog obrazovanja, kako bi im u tome financijski pomogli
Radionica parkoura s trenerom Danielom Milinom

Pronaći ih možete na adresi Blaža Polića 2, putem e-maila: mladi@udruga-uzor-rijeka.hr ili na broju telefona 051/ 323-482. Također, zapratite ih na njihovom Facebook profilu.

Više o programu Laboratorij za učenje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari