PANORAMA I DALJE PROPADA: Ministarstvo odbilo projekt prenamjene nekoć popularnog a danas ruševnog motela

Predsjednik Županijske komore, odjela Hrvatske gospodarske komore, Vidoje Vujić upoznao je javnost s pristiglom obavijesti Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kako projekt revitalizacije motela Panorama iznad Preluka nije prihvaćen od strane Ministarstva

Vujić je izjavio kako očekuje da će prigovor biti prihvaćen s obzirom na argumentaciju i dokaze. U slučaju neprihvaćanja prigovora, uslijediti će upravni spor.

Prema projektu, ruinirani motel trebao bi postati Mediteransko Edukacijski Komorski Centar Inovacija -MEKCI.

Posebnu podršku i naglasak Gospodarsko vijeće HGK ŽK Rijeka, stavilo je na koncept financiranja kroz kapital od strane EBRD imajući u vidu potrebe gospodarstva u županiji, ali i u Republici Hrvatskoj.

Podsjetimo, posljednjih godina s nekoliko strana odnosno inicijativa pokušava se pokrenuti revitalizacija ovoga nekoć popularnog (a danas samo kultnog!) objekta pa su tako u njemu prikazivani filmovi (OVDJE) a studenti predstavljali svoje ideje kako bi se objekt mogao ponovno staviti u funkciju (OVDJE)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari