KVIZ O KVARNERU

Galerija | Turistički vodiči s Liburnije svoj dan proslavili u Rijeci humanitarnim kvizom o Kvarneru

U klubu Bačva, popularnom okupljalištu pub kvizaša, održan je jedan malo drugačiji kviz. Ovoga puta kvizaši su se uhvatili u koštac sa znanim i manje znanim činjenicama o našem kraju, lijepom Kvarneru.

Povod ovom revijalnom kvizu je obilježavanje dana turističkih vodiča, te su upravo vodiči iz Udruge turističkih vodiča Liburnia uz stručnu pomoć Vladivoja Lisice zaslužni za zagonetna pitanja. Kvizaši su se “preznojavali” odgonetnuti koji je poznati književnik našu Opatiju “izreklamirao” kao mjesto gdje su kruške tvrde, a žene debele 😉 i mnogim drugim kuriozitetima.

No osim dobre zabave, važno je i to što je ovo tradicionalni humanitarni kviz kojeg organizira Udruga Koga briga, a vodiči su svojom simboličnom donacijom htjeli doprinijeti zajednici u kojoj žive i rade i tako proslaviti svoj dan. Budući da živimo u neizmjerno zanimljivom kraju sigurno da ima puno potencijala za još kvizova na tu temu i u toj kombinaciji i u ubuduće. Na kraju čestitamo  mladim vrsnim poznavateljima našeg kraja, njih sto dvadeset koji su sudjelovali u kvizu, a dakako posebne čestitke pobjedničkoj ekipi CKZ! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari