PRIGODAN PROGRAM

Galerija | U Matuljima svečanim programom obilježeno 170 godina OŠ „Dr. Andrija Mohorovičić“

Osnovna škola „Dr. Andrija Mohorovičić“ Matulji obilježila je svečanošću 170. obljetnicu svoga postojanja uz prigodni glazbeno-scenski program.

Resorna pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin tom je prilikom, čestitajući svim djelatnicima i učenicima veliki jubilej, kazala kako Primorsko-goranska županija u 2024. godinu ulazi pod motom „Rastemo zajedno“ te istaknula da Osnovna škola u Matuljima, Općina Matulji i naša županija jednako tako nastavljaju zajedno rasti.

Podsjetila je na brojna ulaganja Županije u školu te najavila daljnja, uz napomenu kako pravu vrijednost školi daju upravo učenici. Svim djelatnicima zahvalila je na 170 godina ulaganja svoje ljubavi i stručnosti u rad škole, a ravnateljici Astrid Massari uručila prigodan poklon Primorsko-goranske županije.

Na svečanosti je, uz povijesni pregled razvoja škole, sudjelovao i načelnik Općine Matulji Vedran Kinkela koji je zahvalio Primorsko-goranskoj županiji na podršci u radu škole te je, kao njen bivši učenik, kazao da mu je upravo OŠ „Dr. Andrija Mohorovičić“ dala izvrstan temelj za daljnje obrazovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari