SVI RAZREDI SUDJELUJU

Učenici iz OŠ Kraljevica sudjeluju u nacionalnom projektu „Sportski praznici 2021.“

Osnovna škola Kraljevica sudjeluje u nacionalnom projektu „Sportski praznici 2021.“ čiji je nositelj Hrvatski školski sportski savez u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima te uz potporu Ministarstva turizma i sporta.

Ciljana skupina projekta su učenici svih razreda osnovnih škola, a naglasak je na aktivnostima razvoja koordinacije, kao što su biotički i kineziološki prilagođena motorička znanja te elementi atletike i gimnastike, razne štafete i poligoni, učenje osnovnih elemenata sportskih igara, kao i osnovnih elementa ostalih sportova (poput sportova s reketom, plesova itd.) te sadržaji kojima se razvija snalaženje u prostoru.

VIDEO DANA:

Projekt „Sportski praznici“ provodi se od 28. lipnja do 23. srpnja. Svaki tjedan uključena je jedna grupa učenika, njih do 40 (uz 2 voditelja kineziologa – učitelja tjelesne i zdravstvene kulture). Programske aktivnosti provode se tijekom pet dana u trajanju od četiri školska sata dnevno po grupi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari