ULAZ SLOBODAN! Drugi dio Hartera festivala večeras na Gatu Karoline riječke

Nakon što je zbog urušavanja stropa i drugih dijelova objekata Marganova i „katakombi“ (službena verzija) otkazan sinoćnji prvi dio Hartera festivala o čemu smo pisali OVDJE, drugi dio će se ipak održati – i to večeras na Gatu Karoline riječke.

Unatoč tehničkim problemima, organizacija festivala je radila cijelu noć kako bi se pronašlo alternativno riješenje te ovim putem organizatori zahvaljuje Gradu Rijeci na brzoj reakciji i priskakanju u pomoć bez koje, ovako brzo, ne bi bilo moguće dobiti novu lokaciju.

Ulaz za sve posjetitelje na Festival večeras bit će slobodan!

Ono što će publiku najviše zanimati je što s kupljenim kartama – organizatori poručuju da se  sve kupljene ulaznice večeras na šanku festivala mogu zamijeniti za gratis piće, čime će se pomoći festivalu u daljnjoj održivosti.

Za ostale koji ne mogu prisustvovati događaju, povrat novca za kupljene ulaznice će se moći ostvariti u Dallas Music Shopu Rijeka i Eventimu.

SATNICA NASTUPA:

1. 21h KBC

2. 22h Kuzma & Shaka Zulu

3. 23h Let 3

4. 01h Groove Armada (DJ set)

5. 03h Boo Dale

Podsjetimo, najveće zvijezde večerašnjeg line-upa – uz domaće uzdanice – su Groove Armada, popularni britanski dvojac elektroničkog popa koji će nastupiti sa svojim DJ setom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari