UZ SVJETSKI DAN TURISTIČKIH VODIČA: U nedjelju besplatni razgledi Rijeke i Opatije s vožnjom TuRističkim autobusom

Međunarodni dan turističkih vodiča obilježava se diljem svijeta 21. veljače. Tom prilikom uobičajeno je da turistički vodiči organiziraju razna događanja sa ciljem upoznavanja javnosti sa svojom djelatnošću, ali i upoznavanja sugrađana sa znamenitostima grada u kojemu žive.

Nakon uspješnih prošlogodišnjih akcija, kada je Udruga turističkih vodiča Kvarnera Riječanima ponudila besplatno stručno vodstvo u obilasku grada – što je izazvalo pozitivne reakcije – UTV nastavlja i ove godine u tom duhu s ciljem da ovakva obilježavanja Međunarodnog dana turističkih vodiča postanu tradicionalna.

Ove godine u suradnji s kolegama iz UTV Liburnije osmišljen je program u okviru kojeg se građanima nudi besplatno vodstvo turističkih vodiča tijekom obilaska Rijeke i Opatije u što je uključen i TuRistički autobus koji bi za ovu prigodu prometovao na relaciji Rijeka-Opatija i obrnuto.

Iz Udruge turističkih vodiča pozivaju stoga sve zainteresirane da se pridruže obilasku povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča uz stručno vodstvo po dolje navedenim satnicama ovisno o mjestu polaska.

NEDJELJA 21. veljače 2016.
(plan vođenja i raspored vožnji TuRističkog autobusa)
.
Rijeka – Opatija – Rijeka

9.00-10.15 razgled RIJEKE (početak razgleda na Jelačićevom trgu)
TuRistički autobus – ukrcaj na Jelačićevom trgu
10.30 – 11.00 bus Rijeka – Opatija
11.00-12.30 razgled OPATIJE
TuRistički autobus
12.30 -13.00 bus Opatija – Rijeka
Opatija – Rijeka – Opatija
9.30-11.00 razgled OPATIJE (početak razgleda na Slatini – stajalište TuRističkog autobusa)
TuRistički autobus – ukrcaj na Slatini
11.00 – 11.30 bus Opatija Rijeka
11.30-13.00 razgled RIJEKE
TuRistički autobus
13.00 – 13.30 bus Rijeka – Opatija

[highlight] Osigurajte i podignite svoje besplatne karte za TuRistički autobus u Turističkom informativnom centru u Rijeci, Korzo 14, Turističkom informativnom centru Opatija. [/highlight]

Svi zainteresirani građani koji se pridruže razgledima, a iz nekog razloga nisu na vrijeme podigli karte, moći će to učiniti na početku vođenja do popunjenja kapaciteta TuRističkog autobusa ovisno o destinaciji s koje će se pridružiti razgledima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari