ANKETA

Video | Uskoro prodaja ‘kod Konta’: “Živi” ili umjetni bor? Evo što o tome kažu Riječanke i Riječani!

Screenshot Kanal Ri

Blagdanski ugođaj nezamisliv je bez okićenog drvca. Bilo ono umjetno ili živo, obogatit će svaki prostor

Prodaja božićnih jelki ove se godine zbog Adventiranja neće održati kod Kazališta, već na mostu kod ‘Konta’

Božićna jelka predstavlja jedan od glavnih simbola Božića. Stoga ne čudi da se svake godine bacamo u potragu za onom savršenom. Evo što o tome kažu Riječanke i Riječani!

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: ADRIANA KOŠTA
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ, ARHIVSKE SNIMKE
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

I dok neki biraju prirodnu verziju, drugi se okreću umjetnima jelkama i borovima čija je ponuda iz godine u godinu sve bolja.

Zbog Adventiranja kod kazališta prava prirodna božićna drvca ove će se godine prodavati na mostu kod hotela Continental.

“Prigodna prodaja kreće 17. do 24. prosinca svakoga dana, izuzev na Badnjak do 15 sati”, kaže Dragana Šmitran Babić, voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka plusa za Kanal Ri.

Drvca na prodaju u Rijeku dolaze iz cijele Hrvatske.

“Nekako možda najčešće Gorski kotar ali ima i ostalih proizvođača iz ostalih dijelova zemlje.Mogu se javiti svi oni koji imaju registrirane obrte ili naravno trgovačka društva”, dodaje Dragana Šmitran Babić iz Rijeka plusa.

A natječaj je otvoren do 10. prosinca do 16 sati. O rezultatu natječaja ponuditelji će biti obaviješteni 13. prosinca telefonskim putem. Cijene jelki ovisit će o veličini i vrsti. A tako je i s jednako važnim božićnim lampicama.

“Imamo u ponudi svega kao što i sami vidite, ukusi su različiti i teško je ugoditi svima. Mislim da neki čak i ranije to priređuju, ne čekaju 5 do 12 kao što su to radili nekad, neki to rade na Badnjak kao ajmo reći ja”, kaže prodavač Goran.

Od šarenih, jednobojnih, lampica u raznim oblicima – mašti na volju. Bitno je da sve svijetli i da se sjaji, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari