VAŽNO

Zbog najave kiše koncert  Amire Medunjanin će se održati u HKD Sušak

Koncert Amire Medunjanin kojim se u četvrtak 9. lipnja otvara šesto izdanje Porto Etno festivala svjetske glazbe i gastronomije, zbog najavljenog kišnog vremena neće se održati na Trgu Riječke rezolucije, već u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Programi festivala Porto Etno u petak 10.6. i subotu 11.6. ostaju na Trgu Riječke rezolucije.

Amira Medunjanin jedna je od najpoznatijih interpretatorica tradicionalne bosanske glazbe i pjevačica čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku. Uz izvanrednu izvedbu, Amira se ističe jedinstvenom emocijom i inovativnošću kojom pristupa sevdahu, a dok njezin glas lebdi između Istoka i Zapada često ju se uspoređuje sa Cesariom Evorom i Billie Holiday. Već tradicionalno, na ovom će ju festivalu pratiti „kućni bend“ Porto Etno Orkestar, predvođen multiinstrumentalistom Zoranom Majstorovićem.

VIDEO DANA:

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin moguće je kupiti online na mojekarte.hr, ili u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a na Sušaku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari